PERRY

Eigen-wijs, creatief en loopt graag buiten de gebaande paden. Vader van 2 kinderen, Yoga docent, Mindfulness coach, creatieveling en muzikant. Gelooft dat een mens meer kan als dat hij of zij zelf denk te kunnen. Wij bezitten superkrachten, ja ook jij! Soms kun je er wat hulp bij gebruiken om deze te ontdekken en heb je net dat duwtje in de goeie richting nodig….dat duwtje…dat kan ik voor jou zijn.

 

Mijn motto is: “Waar een wil is, is een weg” Als je echt iets graag wilt, doe het!  En om het leven aangenaam te maken moet je minder willen 🙂 Lekker twee tegenstrijdigheden. Yin en Yang een beetje de rode draad in mijn leven, bij mij is het of helemaal Yin of helemaal Yang..prima in balans.

 

Zo ben ik dagen heel erg druk en soms doe ik ook weleens gewoon helemaal niets. Niets? Ja niets, even rust nemen tijdens de lange reis die wij hier op deze aarde mogen maken. Zo heb ik ook de eerste 35 jaar van mijn leven doorgestoomd, onderweg ben ik in diepe dalen in gevallen waarna ik in volle vaart weer boven aan de berg mijn zegen vierde tot dat ik uiteindelijk letterlijk en figuurlijk omviel. Opgebrand en uitgeblust. Niets meer kunnend en last van chronische pijn klachten met daarbij komend door de stress een maag aandoening waardoor ik haast niet meer eten kon.

 

Volgens de artsen mocht ik het hiermee doen voor de rest van mijn leven. “Eigen-wijs” als ik was besloot ik mijn gezondheid in eigen handen te nemen en op zoek te gaan naar mogelijkheden. Dit betekende loslaten van het oude, nieuwe deuren openen en onbekende paden gaan bewandelen.

 

Zo ging ik op zoek en leerde ik het roer om te gooien en de koers te varen die bij mij past. Ik vond de kracht om mijn leven om te buigen zodat de stress en pijnvolle lijdensweg waarin ik verkeerde langzaam maar zeker verbeterde.

 

Ik stopte met mijn oude baan, nam een pauze en gooide mijn voeding en levens patroon volledig om. Ik begon weer met Yoga, mediteerde vaker en zocht waar nodig hulp. Na tal van therapieën, een revalidatie traject en vele alternatieve werkwijzen begon ik langzaam maar zeker het verschil te merken. En knapte langzaam maar zeker op.

 

Maar ik wilde meer, ik liet me opleiden tot Yoga docent, Mindfulness trainer en volgde de nodige workshops en lezingen op het gebied van zelfontwikkeling en bewustzijn. Ik merkte dat ik de regie over mijn lijf en leven en zelfs mijn gedachten terug begon te krijgen. Dat ik zelf de “kracht” bezit om met de juiste mindset weer vooruit te komen, mijzelf te kalmeren, en zelfs mijn immuunsysteem te beïnvloeden.

 

Ik was zonder dat ik het wist in bezit van een “Superpower” een kracht waarmee ik in ijsbaden stapte, in ijskoud smeltwater zwom en bij – 12 in korte broek een besneeuwde Poolse berg beklom.

 

Waar ik enkele jaren geleden nog worstelde met mijn leven, mijn gezondheid en mijn vooral ook met mijzelf, sta ik (ondanks wat fysieke beperkingen) op dit moment weer in mijn kracht. Zo leid ik een leven dat bij mij past, laat me niet meer uit het veld slaan en rijd ik regelmatig met mijn gezin in onze Happy Camper de vrijheid tegemoet.

 

En het mooie is: Dat wat ik kan kan jij ook!

2 jarige Hatha Yoga docenten opleiding (RYT-200)

MBSR/MBCT mindfulness trainer opleiding.

Sedona Methode masterclass weekend.

Ademcoaching in de Prakijk Masterclass

Wim Hof Methode koudetraining weekend Polen (Mindlift learning).

8 weekse MBSR Mindfulness training.

Special class yoga workshop Pranayama (ademhalingstechnieken).

Special class yoga workshop Back to Radiant Health (Sandra Carson).

Special class yoga workshop Restorative yoga.

Cursus Tibetaans Boeddhisme.