Rust in je hoofd, minder stress, optimaler leven.

Positive Flow Coaching

Mindfulness voor jongeren

Daar waar het lijkt dat jij de controle volledig verloren bent, bied Mindfulness houvast.

Mindfulness leert je bewegen door de stormen heen, dichtbij jezelf te blijven wat er ook gebeurd!

Heb jij last van  (Corona) stress, onrust in je hoofd, piekergedachten of slaap je slecht?

 

Dan is het goed dat je hier bent! Tijdens dit Mindful Coaching traject leer jij beter om te gaan met stress, (pieker) gedachten en leer je door middel van diverse adem technieken hoe jij jezelf gemakkelijk kan ontspannen.

 

Bij Positive Flow ben je als jongere in de leeftijd van 12 tot 18 jaar op de juiste plek om te leren omgaan met stress en alle uitdagingen die je in je leven tegenkomt. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om die verandering toe te passen welke er voor zorgt dat jij weer de regie in eigen handen krijgt, en je weer meer vertrouwen kunt hebben in jezelf en in de toekomst.

 

Mindfulness, rust in je hoofd, minder stress, optimaler leven.

Tijdens dit coaching traject ga je leren hoe jij de regie weer terug in eigen handen kan nemen. Krijg je tools mee hoe je anders om kan gaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert hierbij dat je jou aandacht kan sturen zodat je afstand kan nemen van de drukte in je hoofd. Je leert omgaan met stress, spanning en de uitdagingen van het leven. Je leert beter ademen waardoor er vanzelf rust ontstaat vanuit jezelf. Hierdoor kun je je beter concentreren, makkelijker ontspannen en word het rustiger in je hoofd. Waardoor je ruimte creëert en zo op weg kan gaan naar een optimale (gezonde) leefstijl die bij jou past.

Wat we vandaag doen is wat het meeste telt.”

“Elke ochtend worden we opnieuw geboren.

Wat je gaat leren is:

Beter om te gaan met stress en spanning

Meer rust in je hoofd te krijgen

Pieker gedachten tot rust te brengen

Beter te slapen

Beter voor jezelf te zorgen

Je ademhaling in te zetten bij stress en spanning

Te vertrouwen op jezelf en je eigen kracht

Dat wat ik kan, kan jij ook!

van jou leven weer in eigen handen nemen.

De draad weer oppakken en de regie

Wat ik kan, kan jij ook!

Als jongere heb ik ook geworsteld met het bestaan als jongere zijnde, had ik toen de tools en technieken in handen gehad die ik jou kan geven dan had leven er voor mij de eerste 25 jaar totaal anders uitgezien. Als jongere word je op dit moment flink uitgedaagd, denk aan prestatie druk, afleiding en prikkels vanuit de digitale wereld. De oneindigheid aan keuzes die je moet maken en de op dit moment vrijheid beperkende Corona crisis.

 

Mijn jeugd was simpelweg ook niet zonder obstakels en zelfs het volwassen worden viel mij zwaar, maar inmiddels na vele wegen te hebben bewandeld heb ik geleerd om te gaan met mijzelf en het leven om mij heen. Zo heb ik leren omgaan met veranderingen, omgaan met stressvolle situaties, omgaan met pijn enz. Ik heb geleerd mijn schip te besturen in de storm van het leven. In goede en slechte tijden en dat is wat je nodig hebt. Zodat je weet hoe te handelen wanneer het even niet zo lekker gaat.

“Leer net als ik ook surfen op de golven van het leven”

Slide thumbnail

"Just go with the flow"

Wat kan je verwachten?

Ok genoeg weer over mij, het gaat hier immers over jou.

 

Wat kun je verwachten van dit coaching traject?

 

Na een eerste kennismakings-gesprek (het liefst met een ouder of verzorger) waarin we bespreken wat je doelen zijn,waar je tegen aanloopt,  wat je wilt veranderen en hoe je op dit moment in het leven staat. Gaan we 5 weken (wekelijks een uur) aan de slag en leer jij door middel van diverse “MBSR” (Mindfulness Based Stress Reduction) technieken en “Life hacks” hoe je kan ontspannen, om kan gaan met stress en beter voor jezelf leert zorgen. Je zult mentaal en fysiek weerbaarder worden.

 

Dit traject is in feite een Mindfulness training op maat met vele extra’s, we kijken wat jij nodig hebt en vullen dit aan met diverse technieken die eraan bijdragen om jou doel te bereiken.

 

Je leert de ademhaling in te zetten zodat jij zelf in staat bent jou staat van zijn te beïnvloeden. Bijvoorbeeld van gestrest naar ontspanning. Je leert meditatie technieken in te zetten om jezelf te kalmeren, gedachten te herkennen en te accepteren waardoor je minder gaat piekeren. Dit resulteert in beter slapen en een positievere kijk op het leven. Waar nodig krijg je de nodige voedings-adviezen mee en leer je de juiste combinatie van gezondheid, mindset en ontspanning.

 

Tijdens de sessies krijg je diverse opdrachten mee waarmee je thuis aan de gang gaat, want het echte werk word gedaan in je dagelijks leven. Dit kost je ongeveer 20 tot 30 minuten per dag.

 

Wekelijks evalueren we hoe het gaat en waar je tegen aan loopt, voeren we de nodige gesprekken die nodig zijn om tot nader inzichten te komen.

logowitbanner

Wil je deelnemen aan deze 5 weekse transformatie?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakings-gesprek.

Kosten voor deze dit 5 weekse traject:

195 Euro