Rust in je hoofd, minder stress, optimaler leven.

Positive Flow Coaching

Go with the flow

Stop vandaag nog met het zwemmen tegen de stroom in, en leer hoe ook jij met het leven mee kan stromen. Wil je minder piekeren, meer rust ervaren of heb je het gevoel dat je jezelf door alle drukte kwijt begint te raken? Misschien wil je bepaalde veranderingen in je leven toepassen zoals bijvoorbeeld gezonder leven maar is dit tot nu toe nog niet gelukt.

 

Dan is het goed dat je hier bent, samen met jou gaan we grote stappen zetten naar meer balans in jou leven.

 

Mindfulness, rust in je hoofd, minder stress, optimaler leven.

Tijdens dit coaching traject ga je leren hoe jij de regie weer terug in eigen handen kan nemen. Krijg je tools mee hoe je anders om kan gaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert hierbij dat je jou aandacht kan sturen zodat je afstand kan nemen van de drukte in je hoofd. Je leert omgaan met stress, spanning en de uitdagingen van het leven. Je leert beter ademen waardoor er vanzelf rust ontstaat vanuit jezelf. Hierdoor kun je je beter concentreren, makkelijker ontspannen en word het rustiger in je hoofd. Waardoor je ruimte creëert en zo op weg kan gaan naar een optimale (gezonde) leefstijl die bij jou past.

Wat we vandaag doen is wat het meeste telt.”

“Elke ochtend worden we opnieuw geboren.

Herken je dit?

Zit je vol gedachten?

Voel je je gehaast en ben je druk?

Zoek je een betere balans?

Heb je het gevoel jezelf kwijt te zijn?

Gevoel geen tijd voor je zelf te hebben?

Wil je meer jezelf zijn?

Je hebt last hoofdpijn, moeheid, gespannen spieren en darmklachten?

Wil je ontspannender en gezonder door het leven gaan?

En wil je graag:

Meer rust in je hoofd

Minder stressen en je rustig voelen

Meer balans in je leven

Meer jezelf zijn en van daaruit leven

Weer tijd voor jezelf leren nemen

Jezelf terug vinden en weten wie je echt bent

Je energieker voelen en van de spanning in je lijf af komen

Ontspannen en vitaal door het leven gaan

Dat wat ik kan, kan jij ook!

van jou leven weer in eigen handen nemen.

De draad weer oppakken en de regie

Wat ik kan, kan jij ook!

Hoi, ik ben Perry

Eigen-wijs, creatief en loopt graag buiten de gebaande paden. Vader van 2 kinderen, Yoga docent, Mindfulness coach, levenskunstenaar en muzikant. Gelooft dat een mens meer kan als dat hij of zij zelf denk te kunnen. Wij bezitten superkrachten, ja ook jij! Soms kun je er wat hulp bij gebruiken om deze te ontdekken en heb je net dat duwtje in de goeie richting nodig….dat duwtje…dat kan ik voor jou zijn.

“Ik merkte dat ik de regie over mijn lijf en leven en zelfs mijn gedachten terug begon te krijgen. Dat ik zelf de “kracht” bezit om met de juiste mindset weer vooruit te komen, mijzelf te kalmeren, en zelfs mijn immuunsysteem te beïnvloeden”

Slide thumbnail

"Just go with the flow"

Wat kan je verwachten?

Ok genoeg weer over mij, het gaat hier immers over jou.

 

Wat kun je verwachten van dit coaching traject?

 

Na een eerste kennismakings-gesprek waarin we bespreken wat je doelen zijn, wat je wilt veranderen en hoe je op dit moment in het leven staat. Gaan we 5 weken (wekelijks anderhalf uur) aan de slag en leer jij door middel van diverse “MBSR” (Mindfulness Based Stress Reduction) technieken en “Life hacks” hoe je kan ontspannen, om kan gaan met stress en beter voor jezelf leert zorgen. Je zult mentaal en fysiek weerbaarder worden.

 

Dit traject is in feite een Mindfulness training op maat met vele extra’s, we kijken wat jij nodig hebt en vullen dit aan met diverse technieken die eraan bijdragen om jou doel te bereiken.

 

Je leert de ademhaling in te zetten zodat jij zelf in staat bent jou staat van zijn te beïnvloeden. Bijvoorbeeld van gestrest naar ontspanning. Je leert meditatie technieken in te zetten om jezelf te kalmeren, te leren kennen of beter te slapen. Waar nodig krijg je de nodige voedings-adviezen mee en leer je de juiste combinatie van gezondheid, mindset en ontspanning.

 

Tijdens de sessies krijg je diverse opdrachten mee waarmee je thuis aan de gang gaat, want het echte werk word gedaan in je dagelijks leven. Dit kost je ongeveer 20 tot 30 minuten per dag.

 

Wekelijks evalueren we hoe het gaat en waar je tegen aan loopt, ook gaan we naar buiten en voeren we de nodige gesprekken die nodig zijn om tot nader inzichten te komen.

logowitbanner

Wil je deelnemen aan deze 5 weekse transformatie?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakings-gesprek.

Kosten voor deze dit 5 weekse traject:

345 Euro

Positive Flow Coaching

Laag Boskoop 16

2771 GV Boskoop

www.positiveflow.nl

info@positiveflow.nl

0613658542