Easy Yoga (55+)

 

Een les voor iedereen die een rustige vorm van yoga zoekt, ook zeer geschikt voor als je wat ouder bent want ook dan is belangrijk de gezondheid te onderhouden of te verbeteren door de juiste oefeningen te doen die bij de leeftijd passen. Yoga is hiervoor een geschikte manier om op een rustige en ontspannen manier te bewegen.

Yoga is niet prestatiegericht en juist door het oefenen binnen de eigen lichamelijke mogelijkheden is deze les ook geschikt voor 55+.

 

In deze les wordt extra aandacht besteed aan het soepel houden van rug en gewrichten. Het evenwicht wordt getraind d.m.v. verschillende balans- oefeningen . De oefeningen verbeteren de lichaamshouding en bloedsomloop.

Ook word er aandacht besteed aan de ademhaling en aandacht voor souplesse en vitaliteit zowel op geestelijk als op lichamelijk niveau.

 

Waar nodig is kunnen oefeningen worden aangepast door gebruik te maken van diverse hulpmiddelen, zoals een stoel, blokken en kussens om zo voor iedereen een yoga les op maat te kunnen creƫren.

 

Deze les word gegeven op maandagochtend van 9:15 t/m 10:15 uur

Boek een proefles