PERRY – YOGADOCENT / MINDFULNESS COACH / EIGENAAR POSITIVE FLOW

Aloha, ik ben Perry,,zo rond 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met meditatie en bezocht regelmatig diverse bijeenkomsten en leerde zo ontdekken wie ik in werkelijkheid was en wat werking van meditatie met de mens kan doen.

Met yoga begon ik in 2007, voor die tijd was ik zoekende, en voelde mij niet in verbinding met mijn lichaam.

Na mijn eerste yoga les dacht ik “dit is het!” Er ging een wereld voor me open, de eerste lessen waren even wennen maar daarna had ik de “Flow”te pakken en voelde me na elke les super relaxed. Toch dacht ik na een aantal jaar dat ik zonder kon. Ik stapte van het yoga pad af en rende (wat ik dacht) mijn dromen achterna. Deze dromen werden helaas nachtmerries en na een paar jaar was ik lichamelijk en geestelijk uitgeput. Wat zich uiteindelijk  uitte in een burn-out chronische pijn.

Na een periode van revalidatie besloot ik dat het anders moest, langzaam aan begon ik weer met yoga en leerde om te gaan met de dagelijkse belemmeringen van mijn lichaam.  Dankzij yoga ben ik weer gaan luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft en waar de grenzen liggen voor mij en die te accepteren en is de innerlijke rust weer teruggekeerd.

Ik besloot me te laten opleiden tot yogadocent en na een 2 jarige opleiding was ik er klaar voor, en had ik een nieuw doel voor ogen.

Mijn doel is dan ook mensen te leren luisteren naar het lichaam door middel van yoga en meditatie, en bewust te maken van de stilte en ontspanning in plaats van altijd maar door te blijven rennen, en te laten ervaren waar lichaam en geest toe in staat zijn door middel van bijvoorbeeld  yoga, meditatie, ademhalingstechnieken en koude training.

Opgedane ervaringen:.

2 jarige Hatha Yoga docenten opleiding (RYT-200)

MBSR/MBCT mindfulness trainer opleiding.

Sedona Methode masterclass weekend.

Wim Hof Methode koudetraining weekend Polen (Mindlift learning).

8 weekse MBSR Mindfulness training.

Special class yoga workshop Pranayama (ademhalingstechnieken).

Special class yoga workshop Back to Radiant Health (Sandra Carson).

Special class yoga workshop Restorative yoga.

Cursus Tibetaans Boeddhisme.