MARLIES – VINYASA / KINDER YOGADOCENTE

Ik ben Marlies en geef yoga les aan volwassenen en  kinderen.

 

In de basis geef ik Vinyasa yoga (ook wel Flow yoga genoemd, de houdingen (asana’s) flowen op de beweging van de ademhaling) maar hier  geef ik vooral mijn eigen touch aan.

 

De ademhaling brengt lichaam en geest in verbinding. 

 

Vinyasa Yoga is een aanrader als je: 

 

– meer energie wilt krijgen

– meer kracht wilt ontwikkelen 

– soepeler wilt worden en aan het einde van de les liggen we in Savasana, een houding waarbij je ultieme ontspanning ervaart.

 

Als yoga teacher voor kinderen wil ik je graag tonen wat yoga voor je kind kan betekenen. Want spelenderwijs worden kinderen zich bewust van hun lichaam, ontwikkelen ze meer focus en leren ze zich makkelijker te ontspannen.

De lessen zijn speels, actief, eenvoudig en doeltreffend. Door middel van beweging, ademhaling, meditatie en creatief zijn gaan we zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfrespect stimuleren.

 

Mijn yogalessen helpen kinderen om goed in hun vel te zitten, meer te durven loslaten, hun grenzen te durven stellen en vertrouwen te geven.

 

Na een opleiding bij Helen Purperhart, Jip en Jan academie, kan ik van start gaan met waarom ik kinderyoga zo belangrijk vind. Kinderen laten stilstaan, rusten, naar binnen keren en tijd nemen voor zichzelf.

 

Kinderyoga kan een positieve kijk op het leven stimuleren. We vertrekken vanuit de levendige fantasie van de kinderen en gaan hiermee aan de slag tijdens de lessen.

 

Kinderyoga is vooral heel erg leuk!